SVU | Info

Sportvereniging Uithuizen

S.V.U. is ontstaan uit de fusie van C.G.V. Eendracht en S.V. Advendo. Het is een sportvereniging met een scala aan sporten voor jong en oud. De doelstelling van S.V.U. is plezierig en goed bewegen, daarom hebben we gediplomeerde en enthousiaste trainers in dienst.

Gymnastiek is de basis van goed bewegen. De KNGU is in 2013 begonnen met het uitreiken van erkende bewegingsdiploma's. Deze diploma's zullen net zo belangrijk zijn als het zwemdiploma. De extra gemotiveerden kunnen meedoen met turnwedstrijden, hieraan wordt met name in de meisjeslessen veel aandacht besteed. Ook is er de mogelijkheid, voor jongens en meisjes, om extra uren te trainen.

Volleybal is de teamsport die bij S.V.U. geleerd kan worden. De oudste spelers zijn 60+. De meeste teams nemen deel aan wedstrijden van de NVC. De jongste teams spelen onderlinge wedstrijden met andere verenigingen uit de buurt. Alle teams staan onder leiding van een enthousiaste trainer en trainster die zelf jarenlang hebben gevolleybald.

Verder is er nog aerobic voor dames en een dames- en een herentrimgroep: deze groepen bewegen veel met begeleiding van muziek. Ook is er bewegen voor 55-plussers .

Kijk gerust verder op de site voor verder informatie.

U kunt vrijblijvend een keer komen kijken bij de sport die u aanspreekt.